top of page
Om meg - Øyvind Buljo, reinebringen Lofoten

Om meg

Hei! Jeg heter Øyvind Buljo, landskapsfotograf bosatt på Korsvegen, ei lita bygd inne i skogen i Trøndelag. På denne nettsida finner du bilder jeg har tatt på mine turer i skog og fjell i Norge og noen fra Island.

Kunne du tenkt deg å ha ett av mine bilder på veggen?

Jeg leverer gjerne bilder hvis du finner noe du liker. Du kan enten få kjøpe høyoppløst digital fil og printe selv, eller jeg kan få det trykt for deg, på det materialet du ønsker. Jeg hjelper deg gjerne med å finne riktig størrelse på bildet, og hvilket materiale som egner seg.

Mine bilder og mitt bildesyn

Bildene du ser på dette nettstedet er et resultat av min kreativitet og mine opplevelser. Det er et uttrykk for mine erfaringer, om det er i livet eller noe så enkelt som stemninger jeg kjenner ute på tur. Mange av bildene mine har en dypere mening og betydning for meg, og på noen av bildene mine har jeg også skrevet litt om mine tanker rundt motivet. Du ser sikkert noe helt annet i bildene mine enn meg, og det er selvsagt helt greit.

Og bare for å ha det nevnt, mine bilder er på ingen måte ment å være dokumentarisk. Jeg tar meg den fulle frihet til å gjøre hva jeg vil med dem for å skape det uttrykket jeg er ute etter.

Send epost:

bottom of page